Creaties

waar we trots op zijn

KSVG

Het Kennis- & expertisecentrum sociale veiligheid en groepsvorming (KSVG) helpt bij het beantwoorden van al uw vragen rondom de thema’s sociale veiligheid, groepsvorming en pesten. Het KSVG is er voor sociale veiligheid. In het onderwijs en daarbuiten. Dat doet het KSVG op de volgende wijzen:

  • Onderzoek & advies. Hoe wordt de sociale veiligheid op school beleefd door leerlingen, personeel en ouders? Voldoet uw sociale veiligheidsbeleid aan de nieuwste wetgeving? Op wat voor manieren kan de sociale veiligheid bij uw organisatie worden verbeterd? Hoe ontwikkelt en implementeert u een effectief anti-pestbeleid? Het KSVG helpt bij het beantwoorden van dergelijke vragen. Onze praktijkgerichte adviezen zijn altijd gebaseerd op de uitgebreide (wetenschappelijke) kennis en expertise van de Rijksuniversiteit Groningen en onze andere partners.
  • Trainingen, workshops en begeleiding. Wilt u zichzelf of uw organisatie professionaliseren? Het KSVG biedt verschillende trainingen aan voor (groeps)leerkrachten, IB-ers, veiligheidscoördinatoren en bestuurders. Het KSVG ontwikkelt ook trainingen op maat. 

Benieuwd? Zie: www.ksvg.nl  

Partners